Arxiu del Blog

Manteniment informàtic per empreses

Benvingut/da, ¿necessites solucions a nivell informàtic per la teva empresa? Oferim serveis de manteniment informàtic amb revisions mensuals per tal d'estar segur que tot sempre està en bones condicions a més d'altres avantatges com els antivirus Kaspersky Endpoint Business inclosos en el preu. El manteniment ofereix una millor prevenció i control de la instal·lació per tal que els problemes i aturades siguin les mínimes possibles. Aquests són els punts clau del nostre manteniment:
  • Assistència telefònica a número gratuït 900, per control remot i in situ.
  • Duem a terme una visita o connexió remota mensual, per a la revisió completa dels equips, antivirus, tallafocs, errors, components de maquinari i programari en general, instal·lació d’actualitzacions, etc.
  • 1 domini amb el seu corresponent allotjament web i correus (.com, .net, .org, .es o .cat) mentre duri el manteniment.
  • 1 adreça IP...

Consultoria

El servei de consultoria va orientat a o bé les empreses que comencen des de zero i volen implantar el seu sistema informàtic o a les empreses que ja el tenen en funcionament però que necessiten ampliar o millorar el seu sistema. Amb aquest servei us informarem sense compromís de les actuacions que recomanariem basant-nos amb les vostres necessitats des d'un punt de vista de Hardware com de Software. Trucan´s al 900 834 907 i te n'informarem personalment....