Arxiu del Blog

Manteniment informàtic per empreses

Benvingut/da, ¿necessites solucions a nivell informàtic per la teva empresa? Oferim serveis de manteniment informàtic amb revisions mensuals per tal d'estar segur que tot sempre està en bones condicions. El manteniment ofereix una millor prevenció i control de la instal·lació per tal que els problemes i aturades siguin les mínimes possibles. Aquests són els punts clau del nostre manteniment:
  • Manteniments adaptats a la infraestructura del client.
  • Treballem amb marques de fiabilitat contrastada com Microsoft, dell o Sonicwall.
  • Disposem de la certificació oficial Microsoft MCSA i MCTS.
  • Assistència telefònica a número gratuït 900, per control remot i in situ.
  • Visita o connexió remota mensual, per a la revisió completa dels equips, antivirus, tallafocs, errors, components de maquinari i programari en general, instal·lació d’actualitzacions, etc.
Si desitges més informació truca al telèfon gratuït 900 834 907 i t'atendrem encantats o...

Consultoria

El servei de consultoria va orientat a o bé les empreses que comencen des de zero i volen implantar el seu sistema informàtic o a les empreses que ja el tenen en funcionament però que necessiten ampliar o millorar el seu sistema. Amb aquest servei us informarem sense compromís de les actuacions que recomanariem basant-nos amb les vostres necessitats des d'un punt de vista de Hardware com de Software. Trucan´s al 900 834 907 i te n'informarem personalment....
WhatsApp chat